keskiviikko 24. lokakuuta 2007

Ilme

Kissakuvahaasteen aiheena on tällä viikolla ilme. Jälleen kerran annamme Spockin osallistua haasteeseen, sillä Tuuli ei nyt jaksa blogata. Hän on ollut vähän sairaana viime päivinä.

Kuvassa Spock vinkkaa kaikille kissoille: "Muistakaa ottaa rennosti ja syödä hyvin!"

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on ollut kauhea ikävä Tuulia. Mikä sillä on, eihän mitään vakavaa vaan?

Toivottavasti Tuuli paranee pian ja kirjoittaa taas itsekin. Olisi niin kiva lukea Tuulin juttuja :)

Mä lähetän Tuulille monta puskua.

Terveisin, Vieno

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Vieno!
Olen mä nyt jo ihan kunnossa, mulla oli vaan alkuviikosta vähän massu sekaisin. Siksi mua väsytti enkä jaksanut tulla kirjoittamaan.
Jotenkin mua kauheesti laiskottaa, kun mä katson ulos ja siellä näyttää niin kylmältä. Ihmiset kävelee paksut vaatteet päällä ja kaikki on ihan harmaata. Eilenkin mä nukuin koko päivän ja heräsin vasta yöllä kun toi emäntä tuli sanomaan että se haluais itsekin tulla nukkumaan. Katsos kun mä nukun sen sängyssä niin leveästi että se ei mahdu jos mä en väistä.

Sataisi edes lunta kun se on niin hauskan näköistä!

Anonyymi kirjoitti...

Oi vitsit,ku te ootteki komeita,sä ja Spock! Ja kyllä vaan,mä härnään tota isoveikkaa niin paljo ku kerkeen, ku se on olevinaan niin kovis ja mörökölli,että! :D
Mut kyllä mä sitä tottelenki, ku se on yli puolet isompi ku mä,nii vähän pakko..Kuhan tästä kasvan, niin näytän kuka on kuka!

Anonyymi kirjoitti...

Tuuli, kiva että oot jo kunnossa!

Ehkä se on ihan hyvä ottaa vähän rauhallisemmin jos on ollut massuongelmia. Toisaalta taas leikkiminen piristää kummasti mieltä.

Huomasitko että mun Salainen ihailija mainitsi sutkin? Vitsit mua jänskättää että kukahan se on.